lauantai 16. kesäkuuta 2012

KV Kotkan Ruusu 16.6.2012

Kotikaupungissa järjestettiin KV-näyttelyt, pakkohan niihin oli osallistua, koska viime vuonna ei päästy muuta kuin turisteiksi.
Kassu suoriutui hienosti (mitä nyt vouhotti, niin kuin aina...) tuloksella:

NUO-ERI, NUK 1, SA, PU 2, SERT & VARA-CACIB !!!!

Tuomarina Leila Kärkäs, valkoisiapaimenkoiria oli ilmoitettu 27 kappaletta, tosin osa oli jäänyt pois.
Tuomari sanoi Kassusta, että hyvä kokonaisuus, mutta häntää kantaa aivan liian ylhäällä... Jep, siihen se aina kolahtaa, vaikka ei tänään niin pahasti :-) Ja tuo arvostelun kohta "erinomainen karva" tuli yllätyksenä, nuorella herralla on pahin karvanlähtö juuri meneillään, nimim. kaikki vaatteet AIVAN vuorattuna valkoisella irtokarvalla....

Kuvaaja Minna Hovi


Näyttelyarvostelu:
" Erinomainen vahvuus ja hyvät mittasuhteet. Turhan korkealla kannettu häntä. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvä rintakehä ja riittävä eturinta. Hyvä pää, kauniit tummat silmät ja hyvä pigmentti. Melko vahva kuono. Hyvä sivuliike, edessä vielä löysyyttä. Erinomainen karva, käytös OK. "  

1 kommentti:

  1. Isosti onnea tätäkin kautta! Hienosti meni! Kannatti käydä "ammattipesulla" ;) Mikolle se merivesi näköjään riittää, koska ehti tuollakin pöllyävässä hiekassa loikolla joka puolen pölyyn :) Siksi mun lemppari onkin nurmikenttä ;)

    Kassuhan on tosi komea, mutta se häntä vaan on liikkeessä turhan pystyssä :) Näyttää vähän, että meidän Mariolle tulee samanlainen pysty "sapeli" ;)

    VastaaPoista